27 Ağustos 2012

✿BENDEN KISA KISA HABERLER ✿



Bir, bir , iki....
Yaşasın sesim geliyor.. Beni duya biliyorlar..
Delirdim mi?
Yok delirmedim ...
Kabus dolu rüyada koşmak istersin koşamazsın ya,
Bağırmak istersin bağıramazsın ya,
Ağlamak istersin ağlayamazsın ya,
Tutmak istersin birisinin elini tutamazsın ya.. ( neyse romantik rüyaları gecelim)  aynen öyle oldu bundan 1 ay  önceye kadar..
Sesimi duyan olmadı, Bloguma virüs bulaştı, Blog gribine yakalandı Mutfak Dili..
Temizleme fırsatım olmadı uzun süre, çünkü netim bağlanmadı ve saire...
Nasıl özledim herkesi, nasıl özledim yazmayı, konuşmayı, fotoğraf çekmeyi, yüklemeyi, yarım kalan Amerika masalımı anlatmayı...
Çok özledim gönül dostlarımı cokkkk..
Elhamdülillah temizledim sitemi virüsten,
Sitede garip sitelerden alınan free süsleri kaldırdım, İzleyici butonumu kaldırdım. Siteye üye olmak isteyeneler üye olamayacak, üzgünüm :))
Gerçi yeteri kadar sevenim var şükürler olsun. Yeni Like etmek isteyenler de beni böyle Layk etsin :))

Günlük 1000 lere yakın izleyici sayısının bir anda 7 ye inmesi beni yeteri kadar üzmüştü.. Şimdi yeniden izleyiciye ulaştım..
Neyse üzücü haberden başlayıp mutlu sona getirdim Virüs hikayemi..


Sırada taşınma serüvenim var bir yere ayrılmayın...
Evet,bu sene Ramazanı gurbet elde yeni taşındığım evde karşıladım.
Evet Ramazan ayından 10 gün önce 3 senedir oturduğum evden başka bir apartmana taşındım..
16 senedir evliyim ve bu ev benim 13.evim desem yalan söylemiş olmam. Ayni yılda iki kere ev değiştirince hesap böyle gösteriyor. Bir evden fare var diye  taşındık, bir evden ev sahibi bizimle kalmak istediği için çıktık.
Bir evden alt kata su damladı diye, bir evden okula uzak deye ayrıldık derken yıllar geçti ve gurbet elde esimin is deyişimi sebebile 16. evime tasındım.
Hayatimin en zor taşınmasıydı desem yalan olmaz.. Toplanmak çok zor geldi, evden sürekli bir şeyler çıktı, bitmedi dünya malı topla babam topla.:)) Anam ağladı...
Gerçi telefon ettiğimde anam ağlamıyordu " Keşke yanında olsaydık, yakın olsaydık yardım ederdik. Yorma kendini yavaş yavaş yerleşirsin" dedi de .. Atalara ayıp olmasın deye kullandım o lafı:))

Ayrılmak zor geldi 3 senelik evimden. Bazen sevinç, bazen hüzün , bazen gülüş sesleri, bazen kavga-gürültüye. bazen sessizliye, bazen özenle süslediğim masalardaki dost sohbetlerine  şahit o evden gitmek zor geldi. Sulu gözlü kızıma, okuldaki arkadaşlarından ayrıldığı için bize tavır yapan oğluma belli etmek istemesem de bende içten içe ağladım, hüzünlendim..

Son olarak 3 sene bir turlu yer bulup oturamadığım balkonda çay içme fırsatı buldum..



Bir gün sonra yeni evin yerleşim telaşıyla onların hepsini unuttum..:) Aklımdan silmedim ama..
Evi yerleştirirken keyfimden de kalmadım elbette.. Yığılan kutular bana çok şey anlattı ama ben hiç laylay lom dondurma keyfi yaptım, balkonda oturup çay içtim..


Yerleştim şükürler olsun. Mutfağımı kırmız, oturma odamı turkuaz süslerken bazı eksik olanları alınacaklar listesine ekledim..


Sevmediğim halde İkea`nın yolunun tuttum.. Gide gele orayı da sevdim..:))
 Çünkü artık siyah, beyaz, kırmızı renklerden başka renklerde gelmiş İkea`ya..
Baya renklenmiş bu aralar..



Artık yeni adresim bu, beklerim.. :) Pecan park exit`inden çıkınca kime sorsan bizim evi gösterirler.. :)



Taşınmadan 4-5 gün önce evime gelen isimsiz posta bizi olabildiğince şaşırttı.. Adıma gelen ama üzerinde kimden geldiği yazılmayan postadan beni mutlu eden harika bir hediye çıktı..Mouse Pad yani bilgisayarın faresi için altlık..
Üzerinde kocaman Mutfak Dili ve de harika bir cupcake var..
Gelde mutlu olma.. Esim. çocuklar, ben şaşkın.
"Gizli hayranim var" dedim,
Eşim "bir yere üye oldun onlar sana hediye gönderdi" dedi.
 Çocuklar"anne kesin sen bir yere sipariş verdin çok uzun zaman önce, unuttun tabi olarak" dediler..
 Bir kaç gün hediye mutlu etse de saklı kalan gizlilik beynimi epey kurcaladı.
 Ta ki Lama Mutfakta sitesinin sahibi sevgili Lama`dan " arkadaşım kapına bir posta geldi mi?" deyene kadar. Meğerse canim arkadaşım bana hediye göndermiş haberim yok..
Arkadaş ismini yazdırmak istemiş yazmamışlar ve ya unutmuş..
 Ne olursa olsun hediye beni olabildiğince mutlu etti.. Blog vasıtasıyla tanışmak ve beklenmedik bir anda en güzel hediyeyi almak anlatılmaz bir duyguydu.. Canim benim çok teşekkür ederim..



Filim izleyemiyorum bu aralar. Ama harika bir diziye vuruldum.  Vuruldum desem az gelir en iyisi aşık oldugumu yazayım.:.)
Tek kelimeyle harika. Günlük böyle bir dizi yok sanırım..
Dizinin içerliği, bas rol oyuncularının bir birine yakışması en önemlisi de Aşk olması beni benden aldı. Aynen Ask Oyunun`da olduğu gibi.. 
Ramazanda sahura kadar uyumayıp yemeyi beklediğim uzun saatlerin boşluğunu doldurdu.. STV` nin ` Iki Dunya Arasında ` dizisi..
İzleyin derim..



Ramazanda güzel sofralar kurdum.. Gönül dostlarımı ağırladım.
Bunların arasında en özendiğim bir sofra vardı adı Kırmızı:)
Misafirim kırmızı sever birisi olunca sofra kırmızı olsun dedim..
Muhabbeti, tatlılığı ve ayni zamanda şıklığı ile gönül okşayan Kuaybe Nur` a teşekkür ederim davetimize icabet ettiği için.. Yine bekleriz inşallah..

Özlemiştim soframın resimleri çeken, iltifat edip beni bir daha yemek yapma için cesaretlendiren misafiri.. İyi geldi..


Ayy bir tatlı haber daha vereyim..
Elif arkadaşın tatlı oğlu acele etti haziran sonunu bekleyemedi mayısın sonunda aramıza katıldı..minik tatlı Kerem aramıza hoş geldin anali babalı büyü inşallah.. Sevdim seni de ismini de. Gerçi benim oglum olursa Kerem ismini ben koyacaktım ogluma da.. Bundan sonra bende pek umut yok.. Sen ismini güzelce taşı ve bu güzel isme layık hayırlı evlat ol inşallah..



Okullar başladı Amerika`da. İlk basta uzun gözüken sonra git gide kısalan, son dönemlerde bıktırıcı gelen tatil bitti sonunda. Sıcaktan dışarıya çıkamayan, evde bilgisayar, mutfak, uyku arasında mekik dokuyan çocuklar için cokkk iyi oldu.


Tabi okul başladı benimde okula ne koysam endişelerim başladı.. Ayrıca okul evimin tam dibinde yani komşuyuz.. Zil çalınça duyacak kadar yakın..
 Hattac yemek saatinde balkona çıkıp " Esra Betül yemeğini bitir gelmeyim oraya" desem benim nergis kokulu Esra Betül`üm de duyacak kadar yakın.. Hiç işime gelmiyor desem yalan olmaz..
Alışverişe gidiyorum arıyor çocuklar okul bitince hemen " Anne neredesin? eve gel biz eve geliyoruz"
Ayyy gecen sene uzaktı okul mecbur ben almayınca babayla kalıyorlardı okulda o kaçta gelirse o saatte geliyorlardı..
Zor olacak bu sene zor..:))


 Son olarak bunu da yazayım Austin`e bu sene 3 seneden bu yana ilk defadır çok ama çokkk yağmur yağdı.
Buna yağmurdan çok gökyüzünün su deposu patlamış gibi, kovadan boşalır gibiydi..
5-6 saat hiç durmadan yağan yağmur belli yerlerde sellere sebep oldu .. Telefonuma uyarı geldi sel olabilir uzaklaşın olduğunuz bölgeden.. O derece yani.
Bende  zaten hazır oldayım yeni taşınmışım kutularda açılmamış. Sel gelseydi( Allah korusun)  bizi hazır paketlenmiş halde götürecekti..
Artık yeni eve mi taşırdı yoksa öteki dünyaya mi bilmiyorum..
Yani öteki dünyaya malı mülküyle geden ilk mazlum da ben olurdum hani..
Rabbime dünya malının hesabını nasıl verirdim bilmiyorum. Allah aff etsin inşallah..



Bir kaç gün sonra sanki hiç o yağmur buraya yağmamış gibi bir sıcak bir sıcak oldu yandık kavrulduk ki hala hava çokkk sıcak.. Hafif serin olunca da eski evimde yapamadığım balkon keyfini kaçırmıyorum. Yere haliyi seriyorum çay ve yanına atıştırmalıklar.. Gel keyfim gel oluyor..




Bu yılın Ramazan ayını da böylece bitirdik..
Şeytanın zincire vurulduğu, duaların geri çevrilmediği, mağfiretin bol olduğu ayin bereketinden inşallah nasibimizi almışızdır.. Rabbim hayrilisi ile gelecek senenin ve nice senlerin Ramazanına sağlıklı bir şekilde ulaşmayı nasip etsin..
Elhamdülillah çocuklarım oruçlarını tuttular. Annesinin nergis kokulusu 17 tam gün geri kalan günleri yarim olarak tutsa da bu onun için harika bir alıştırma sureci oldu. Oğlan zaten tutmak zorunda artık iyice büyüyüp benim boyumu da geçti:)..
Ben onlara hamile olduğum zaman tutamadığım oruçların kazasını yapmaya fırsat bulmadan çocuklar kendi oruçlarını tutacak kadar büyüdüler.. :)


Sanırım benden haberler bu kadar.. İnşallah en kısa zamanda yeniden burada olacağım yayınlanacak çok tarif,  anlatmayı yarım bıraktığım  Amerika Masalım var. Söz verdiyim yazım var Fotoğraf çekme sanatıyla ilgili.
Daha yeni evimin dekorundan  fazla bahsetmedim.. Tamamlansın onu da bir ara getiririm gündeme . Gerçi bizim Poyrazın ocağına incir ağacı dikmiş olacağım eve dekor yaparken ama olsun acımak yok...
Ben onu hayat okulunun 12-13. senesinde öğrendim de hala uygulamakta bir az tereddütler yaşıyorum, yakında o tereddütten de kurtulurum..:)

Sağlıklı, mutlu, huzurlu kalın, bir de tabi ki Aşk`la kalın.. Sakın ışığı off yapmayın yoksa aşkı düşürürsünüz.. Üstteki fotoya dikkat..:))) 

Size hayırlı günler Hayırlı geceler olsun...
Her şey gönlünüzce olsun..
Hoşça kalin..!


55 yorum:

  1. Ay ne güzel yazmışsın hiç bitmesin dahada anlat istedim. Artık sabırsızlıkla bekliyorum tarifleri. Kocamannn öptüm seni canım arkadaşım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatli dilli arkadasim sen oku deye yazdim zaten. Insallah en kisa zamanda burdayim canim. Ben de opdum .
      Sevgiyle kal..

      Sil
    2. Tatli dilli arkadasim sen oku deye yazdim zaten. Insallah en kisa zamanda burdayim canim. Ben de opdum .
      Sevgiyle kal..

      Sil
  2. Canim yeni evinde huzur ,mutlu ve güzel yasam diliyorum ailenle birlikde .Sevgiler canim öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim..
      Benden de kocaman sevgiler..

      Sil
  3. Supersin hosgeldin,merakla bekliyorum yeni yazilarini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Super olusumun sebebi sizlersiniz.. Ve bu guzel yorumlar..
      Tesekkur ederim..

      Sil
  4. Hoşgeldiniz bende bu yazı hiç bitmesin istedim heyecanla devamını bekliyorum, hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz ve okulunuz,
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy siz yeter okuyun ben yine gelirim yazarim..
      Sevgiler canim..

      Sil
  5. yeni tasarımınız güzel olmuş önceki çok ağır işliyordu

    YanıtlaSil
  6. amaa amaa,benn orda olmak,sana sıkıca sarılmak istedim ki samiramm..
    özlemişim,seninn o naif anlatımlı postlarını..
    hoşgeldinn gülümm:)
    hoş bir özetle neler yaşadın,neler yaptın ne güzel anlattın öyylee:)
    o yer sofrasına,bir tabak bir bardak daha ekle canısı.
    bir de yanına senin hoşş sohbetinn..
    geliyorumm kii bennn:)))
    bir de ben silkelensemm şu yazz rehavetindenn..
    şu reşimde sicimm gibi yağan yağmurları özledim ben de..
    yeterince yandık bu yıl..
    yaz mevsimi göresim yok uzunnca bi süree:)
    öpüyorummm tatlı arkadaşımm seni..
    hoşgeldinnn yenidenn..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonlu guzelim sen her zaman benim yanimda ve kalbimdesin..
      ekledim canim soframin en bas kosesine suslu guzel bir bardak daha senin icin.. Gel..
      Evet yazin yorgunlugu uzerimizde baslamak gerek. Biz bir kac arkadasla anlastik artik her haftanin sali gunu yazacagiz ins..
      Bak kisin yaz gelsin dersen...
      Serinlik diliyorum size de bize de bizde de sicak su an bile..
      Opdum canim benim..
      Sevgiler bu gurbet elden sicacik..

      Sil
  7. Canımın içi ne çok özlemişim seni...yazılarını...anlatımını...
    İyi günlerde otur güzel evinde.. İçinde gezmiş gibi hissettim kendimi. Kırmızı mutfağın olduysa bolcana güzel yemekler göreceğiz desene..
    Son foto bitirdi beni.. Ne güzel bir benzetme..
    Virüsü olmayan bloğun ve ışığı sönmeyen hayatın devamlı olsun canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlim cok tesekkur ederim..Ins kirmizi ve guzel resimlerle gelirim ziyaretine..
      Evet son foto benimde cok hosuma gitmisti cektikten sonra..
      Sen de gel bir an once ozledim okumayi..
      Sevgiler gonderiyorum sana da gulum..

      Sil
  8. uu cok uzun yazi olmus ,hepsine yorum yazarsam yazi kadar uzun olur bu yorum da:))
    *balkon olayi super. ABdde pekyok malesef. biz de son donemlerde hep bahcedeyiz kalhvati, aksam yemegi. arkadaslar gelince bile iceri sokmuyoruz desem yeridir:)
    *ABDde cok alisveris yaiyoruz, o yuzdendir esyalarin paketlenmesinin zor olmasi..yoksa burda buyuk esya, beyaz esya tasimayinca hic gozumde buyu muyor tasinmak
    kismetse biz de yil sonuna yeni dyarlara acilacagiz belki..
    *isim yazmama olayi dalginlik, yoksa neden yazmayayim. internet alisverisi aksakligi diyelim. yeni pakette yazdim tum bilgilerimi zaten :))
    *turkuaz oturma odasi cok hos
    *telfon numarani mail atar misin ,sesini duymak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet lama cim burda buyuk balkonlu ev bulmak sans meselesi oluyor.
      Hayirdir nerelere gidiyorsun? Yolun acik olsun canim. Buyuk esya olmuyor ama kucuk esyalar cok zor paketleniyor ha bile cikiyor..
      Tesekkur ederim turkuazi secene kadar cok zor oldu. Cunku burda bu renkte bir seyler bulmak zor oluyor.
      Canim mesaj attim sana ozelden bende sesini duymak isterim..
      Sevgiler canim benim..

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Bu dizi Stv de Iki dunya arasinda isimli dizi cokkk guzel..
      Daha once yazmamistim ismini simdi yazdim yukariya..
      Iyi seyirler..

      Sil
  10. :)) yazini okurken hem guldum hemde haayret ettim ne cok tasinmissiniz.
    Bu arada esyalari bizim dukkanin kolileri ile toplamissiniz "the home depot" esim simdilik orada calisiyor ne zamman gorse bizim dukkan diyorda =)cok sahiplemis isini lo...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bende yazarken fark etmiyorum sonra okurken bende guluyorum kendime..
      Ever cok yardimci oldu bize Home depot. Cok seviyorum orayi ne istersen buluyorsun..
      Kolay gelsin esine de sahiplenmesi guzel..

      Sil
  11. Ne kadar guzel anlatıyorsun içindekileri bayılıyorum güle güle oturun guzel günlerde
    Opuldun kocaman
    Takipteyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Aylinim.. Bende opdum canim..
      Takipte kal..)

      Sil
  12. Canım geldim iste seni yakından tanımak çok güzel takipteyim ardık.kocaman sevgilerimle.yavrulara da basarılar diliyorum yeni okul yılında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim sizi de tanimak guzeldi.
      Takibe aldim sizleri de o guzel puantiyeli resimleri kacirmak istemem..
      Size de basarilar.
      Sevgiler..

      Sil
  13. Canim cok eglendim valla okurken, sende bir aydir yazamamanin acisini cikartmissin bakiyorum :)) Oh cok iyi olmus ins boyle birsey tekrarlamaz yine, tek kotu yani seni takibe alamamamiz olmus ama neyse sen yeni yazi gelince istagramdan haber verirsin artik bizde ususuruz siteye :))) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Betul cum seni de okumak guzel..
      Belki acarim izleyici listesini baksana artmis beni izleyenler..
      Sevgiler olsun canim. Ins bulusuruz bolca..

      Sil
  14. Hoşgeldiniz sevgili Mutfak dili... Üzülüyordum bende sizin paylaşımlarınızın aksamasına.. Ben dünün profesyonel Mutfak dili takipcisi bugünün ise Acemi Mrv'ce blogunun sahibi olarak tekrardan sorunsuz birşekilde paylşımlarda bulunmanıza coook sevindim...Bundan sonra sık sık yazısmak üzere baki sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim tesekkur ederim. Ins zaman buldukca buradayim..
      Sizleri de beklerim her zaman ziyaretime..

      Sil
  15. Canım ziyaretin ve güzel yorumun için teşekkür ederim.Sorma o virüs hepimize aynı sıkıntıyı verdi şükür şimdi düzeldi.harika bir post olmuş yüreğine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir sey deyil canim benim.Vet virus iyice mahvetti blogumu:(

      Sil
  16. Hayırlı olsun yeni evin.Öyle güzel anlatmışsın ki ne çabuk bitti dedim daha yazmış olsan okurdum bıkmadan:)Balkondaki çay sefan ,yaz yağmuru ,ramazan sofralarının hepsi çok güzel.Bu yaz bizde bahçeden balkondan ayrılmıyoruz:)Yeni postlarda buluşmak dileğiyle,
    selam ve sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim.
      Biz hep evdeydik hava yuzu gormedik Austinin sicagindan ..

      Sil
  17. Slm canim güle güle otur yeni evinde bende 13 yillik evliyim ve 5. evime tasiniyorum cok ev degistim diye cekiniyorum:)) ama rekor sende :) saka biryanada gercekten ev bulmak rahat etmek kolay olmuyor. Birde burda yabancilara helede cocugu varsa hic vermiyorlar. Umarim sende rahat edersin artik bu evinde bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim yorum icin. Ev bulmak zor tasinmak ondan zor..
      Rabbim kolaylik versin insallah.

      Sil
  18. don't get me started demek istiyorum taşınma mevzuunda. kaç gündür fenalık geldi eşya toplamaktan ve bugün anladım ki ek bagaj parasını vermekten başka çarem yok...:(

    yeni evinde güle güle otur:) neşeli günler geçirirsiniz, güzel haberler alırsınız umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tasinmak zor ama yerlesmek zevkli.
      Ins sende yeni evinde guzelce yerlesirsin canim
      Hayirli gunler

      Sil
  19. Merhaba canim,

    Oku oku anca bitirebildim. Ne cok sey yasamissin. Allah yardimcjin olsun. Amerikada cok turk var galiba hem instagramda hemde tanidiklarimdan goruyorum :) yerlesmene cok sevindim arkadasinin bebeginin dogumunada. Blogumu ziyaretin icin tesekkur ederim ama ben nasil takip edecegim seni kaldirdiysan takipcileri? Blog virusunu duymustum ama umursamamistim acaba benim blogumdada varmidir? Nasip ogrenecegimki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. Evet sukurler olsun cok arkadas var.
      Merak etme eger free resim filan almadiysan bulasmamistir virus. Bende dikkat ediyorum artik..
      Opdum canim her zaman beklerim..

      Sil
  20. canimcigim sukur kavusturana degilmi?yazini hem tebessumle hem de duygulanarak okudum.Allah yeni evinde sana mutluluk,saglik ve huzur versin insallah.balkondaki keyfine,kirmizi masana ve de yer sofrana bayildim...ellerine saglik.opuyorum seni sevgiyle.nice paylasimlara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sukur canim ya nerelerdesin. Gel cay icelim demek istiyorum yer soframda..
      Tesekkurler canim . Bende opdum cok

      Sil
  21. yeni evin hayırlı uğurlu olsun.güle güle otur...

    YanıtlaSil
  22. negüzel yazmışsınız keyifle okudum yeni evinizde mutlu ve sağlıklı günler...bizimde okul telaşımız başlıyacak artık yavaş yavaş...tatilin uzunu sıkıyor aslında herşeyin kararı ama yazın sıcaktada okul ders çekilecek değil...tarifler bekliyoruz...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda hava cok sicak oldugu icin eylylde de baslasa agustosta da baslasa ayni sey:)
      Tesekkur ederim canim benim..

      Sil
  23. canim yaa zordur oralarda tek basina tasinmak ,yerlesmek.ama gordummm dondurma yiyerek keyifte yapmissin.ben ev yerlesene kadar pisikopat oluyorum.nerdeyse su bile icmiyorum.ne guzel yeni evin okulun yanindaymis.sesleniver kizina balkondan turkce.kimse anlamaz zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende delirdim evi yerletirinceye kadar ama sukur artik oturdum.
      Evet kizima balkondan turkce konussam kimse anlamaz:)
      Tesekkur ederim canim benim

      Sil
  24. Keyifle okudum guzelim.. Yeni evinde musmutlu otur...sevgiler

    YanıtlaSil
  25. Samire itiraf ediyorum atlaya atlaya okudum :p bazi mevzulara ig den asinalik vardi zaten ..
    Evinde gule gule otur en cokta sondaki siyahli yemek masasini begendim ..kisinda somine sefasi fotolari bekliyoruz ..sevgiler

    YanıtlaSil
  26. Tesekkur ederim canim. Maalesef somine yakmiyoruz. hem cok soguk olmuyor hemde yakmaya korkuyoryuz.

    YanıtlaSil
  27. ev sahibi sizinle mi kalmak istedi işte bu ilginç ne dedi ne yaptı çok merak ettim yani niye böyle bişey istedi acaba ?:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evsahibi bizimle kalmak istedi. Cinku Azerbaycanda boyle durum yaygin. Ev sahibi bir odadini kiraya verir ve sizinle beraber yasamak istiuor gidecek yeri olmadigi icin. Bizim ev sahibi de rusyada y yasiyordu geri geldi ve evinde yasamakbistedi ayni zamanda paraya ihtiyaci oldugu icin bizim de kalmamizi istedi ;((

      Sil
    2. hmm zor bi durum siz türksünüz değil mi?

      Sil

Teşekkürler yorum yazdığınız için .. Beni çook mutlu ettiniz. :)

✿Mutfak Dili ✿ © Ocak-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM