10 Nisan 2010

PATATES ÇANAKLARI


Malzeme:
4 adet patates
4-5 demet dereotu ve maydanoz
tuz, karabiber

İçine:
isteye göre
1. rus salatası,
2. havuc, bezelye ve mısır konservesinden hazırlanmış bir karışım
3. sadece  sarımsaklı yoğurt karışımı koya bilirsiniz

Hazırlanması:
Patatesler haşlanır, kabukları  soyulup tuz  ezilir. İçine maydanoz, dereotu, tu, karabiber karıştırılır ve  ortasında boşluk oluşturarakak  hazırlıyoruz. Oluşturduğumuz boşluklara hazırlamış oldugumuz  her hangi bir içten koyarak servis yapıyoruz.

Afiyet olsun !

7 yorum:

  1. Gerçekten çok şık bir sunum olmuş:).
    Ellerine sağlık...
    Sevgiler....
    aslı

    YanıtlaSil
  2. Samirecim ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. O benim tabak değil mi, hazır doldurmuşken tabağımı alayım canım :))

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı günler
    elinize sağlık gerçekten çok lezzetli gözüküyor. bende patates çanaklarının içine havucu rendeleyip biraz kavurup koyuyorum.oda çok güzel oluyor.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Samirecim kayboldun yine bu aralar:) Sevgili ortağım Cahidemde selam ve sevgilerini yolladı, ikimiz adına cumanı tebrike derim canım.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş.elinize sağlık.

    blog imzanızda çok güzel olmuş.bloğa çok yakışmış.hayırlı günler

    YanıtlaSil

Teşekkürler yorum yazdığınız için .. Beni çook mutlu ettiniz. :)

✿Mutfak Dili ✿ © Ocak-2015. Destek-Blogger

Blog design-Tasarım-GÜL TASARİM