10 Nisan 2010
PATATES ÇANAKLARI
Malzeme:
4 adet patates
4-5 demet dereotu ve maydanoz
tuz, karabiber
İçine:
isteye göre
1. rus salatası,
2. havuc, bezelye ve mısır konservesinden hazırlanmış bir karışım
3. sadece sarımsaklı yoğurt karışımı koya bilirsiniz
Hazırlanması:
Patatesler haşlanır, kabukları soyulup tuz ezilir. İçine maydanoz, dereotu, tu, karabiber karıştırılır ve ortasında boşluk oluşturarakak hazırlıyoruz. Oluşturduğumuz boşluklara hazırlamış oldugumuz her hangi bir içten koyarak servis yapıyoruz.
Afiyet olsun !
Gerçekten çok şık bir sunum olmuş:).
YanıtlaSilEllerine sağlık...
Sevgiler....
aslı
Samirecim ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. O benim tabak değil mi, hazır doldurmuşken tabağımı alayım canım :))
YanıtlaSilHayırlı günler
YanıtlaSilelinize sağlık gerçekten çok lezzetli gözüküyor. bende patates çanaklarının içine havucu rendeleyip biraz kavurup koyuyorum.oda çok güzel oluyor.
sevgilerimle...
Samirecim kayboldun yine bu aralar:) Sevgili ortağım Cahidemde selam ve sevgilerini yolladı, ikimiz adına cumanı tebrike derim canım.
YanıtlaSilCUMANIZ MÜBAREK OLSUN
YanıtlaSilCumanız mübarek olsun
YanıtlaSilçok güzel olmuş.elinize sağlık.
YanıtlaSilblog imzanızda çok güzel olmuş.bloğa çok yakışmış.hayırlı günler